Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η BMW του αγρότη..

Το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε από κατασκόπους του ειδικού τύπου πριν λίγο καιρό να κάνει γύρους στην πιο απαιτητική πίστα του κόσμου, και αμέσως ο ειδικός τύπος σε Ευρώπη και Αμερική άρχισε να κάνει λόγο για ένα νέο αμάξωμα της σειράς Μ3. Το τέταρτο κατά σειρά, ύστερα από την κουπέ, τη σεντάν και την κάμπριο! Φυσικά…
όλοι παραξενεύτηκαν αφού pick-up 3άρα δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, ούτε για πλάκα. Αργότερα αποκαλύφθηκεπως το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται στην εν λόγω πίστα για να μεταφέρει στα πληρώματα του τμήματος Μ της BMW που διεξάγουν εκεί δοκιμές εξέλιξης, ότι χρειαστεί (ανταλλακτικά κ.λ.π.)!






Σε κάθε περίπτωση όμως, σήμερα η BMW ανακοινώνει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της M3 Pickup, ενώ δίνει στη δημοσιότητα και πληθώρα φωτογραφιών! Έτσι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων και 420 ίππων που συναντάμε και στην κανονική M3, ενώ επιπλέον είναι αυστηρά διθέσιο και διαθέτει οροφή targa που αφαιρείται. Το μοντέλο έχει σχεδόν τον ίδιο αεροδυναμικό συντελεστή με την M3 Coupe, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 300 χ.α.ω., ενώ στο πίσω του μέρος μπορεί να μεταφέρει έως και 450 κιλά! Όπως και να’ χει το αυτοκίνητο δεν θα το δούμε ποτέ στην παραγωγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου