Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανοιξιάτικο resolution

Το είπαμε, η άνοιξη μας κάνει πιο ερωτικούς και σέξι, όμως τι σχέση έχει η αναθεώρηση του εαυτού μας με το σεξ;


Ανοιξιάτικο resolution



Την πρωτοχρονιά συνήθως παίρνουμε αποφάσεις οι οποίες είναι λίγο-πολύ ό,τι νά 'ναι. Από το να μην ξαναφορέσουμε τακούνια χωρίς προφανή λόγο, μέχρι το να ξεχάσουμε τον τάδε πρώην που μας έχει φάει τη ζωή. Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, η επόμενη ευκαιρία για αναθεώρηση και λήψη νέων αποφάσεων ζωής είναι η άνοιξη.
Ο καιρός είναι τέλειος για αγνάντεμα στη θάλασσα, στα πάρκα, στο δρόμο, στα τρένα, οπουδήποτε εμπνέεστε και αναθεώρηση των πάντων. Οι περισσότεροι αποφασίζουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να είναι περισσότερο θετικοί, πιο κοινωνικοί, λιγότερο επιφυλακτικοί, επικεντρωμένοι στο «περνάω καλά», περισσότερο τολμηροί και ευρηματικοί ως προς το πώς θα γνωρίσουν και θ' αποπλανήσουν τους εκπροσώπους του άλλου φύλου.
Πάρτε κι εσείς λοιπόν τις αποφάσεις σας, πάρτε και μερικά προφυλακτικά στην τσάντα και «περάστε καλά»!

1 σχόλιο:

  1. Συνιστώ τον Dr Ediomo σε όποιον χρειάζεται βοήθεια στη σχέση του. Η σχέση μου ήταν ένα χάος, αλλά χάρη στον Dr Ediomo για το ξόρκι της αγάπης του, τώρα ο φίλος μου με αγαπάει τόσο πολύ και δεν υπάρχουν άλλα τρίτα μέρη στη σχέση μας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη σχέση σας, επικοινωνήστε με τον Dr Ediomo μέσω WhatsApp+2349035797456. είναι καλός στο κάστινγκ
    * Ξόρκια αγάπης
    * Ξόρκια χαμένης αγάπης
    * Αφαίρεση του κακού ματιού
    *Ξόρκια για να σταματήσει το διαζύγιο
    * Ξόρκια συμφιλίωσης
    * Τυχερά ξόρκια
    * Ξόρκια κερδίζοντας λαχεία
    Dr Ediomo Whatsapp: +2349035797456
    Email: drediomo77@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή