Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Καινούργιες γνωριμίες; Οι κανόνες του καλού dater!

Είστε μόνοι και αναζητάτε μια καινούργια σχέση; Έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε για το ταίρι σας; Θέλετε να δείτε μερικούς απαράβατους κανόνες που ο κάθε καλός dater θα πρέπει να ακολουθεί για να επιτύχει την επιθυμητή γι αυτόν / αυτήν σχέση; Οn – line ή όχι , οι κανόνες είναι οι ίδιοι!





Κανόνας Πρώτος : Δεν βγαίνετε ραντεβού με παντρεμένα άτομα! Εκτός από το ότι η σχέση αυτή δεν θα έχει ιδιαίτερο μέλλον και το πιο πιθανό είναι να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα , υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστείτε και υπεύθυνοι για την διάλυση ενός γάμου στον οποίο πιθανό να υπάρχουν παιδιά. Επίσης , υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιου ξεσπάσματος οργής του απατημένου / της απατημένης συζύγου και αυτό σίγουρα δεν θα το θέλατε!

Κανόνας Δεύτερος: Μην μπερδεύετε μια καθαρά ερωτική σχέση με μια κανονική σχέση! Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια καθαρά ερωτική σχέση , ή αν το άτομο με το οποίο είστε μαζί σας έχει ζητήσει η σχέση σας να παραμείνει καθαρά στην σφαίρα του σεξουαλικού , μην έχετε απαιτήσεις για τίποτα περισσότερο. Θα απογοητευτείτε!

Κανόνας τρίτος: Μην παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων! Μπορεί να είστε σε περίοδο ψαξίματος και διασκέδασης , αλλά μην δίνετε ψεύτικες ελπίδες σε άτομα τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία ελπίδα να δημιουργήσουν μια σχέση μαζί σας. Καλή η διασκέδαση αλλά σε καμία περίπτωση μην διασκεδάζετε εις βάρος των άλλων!

Κανόνας τέταρτος: Μην έχετε σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις! Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ασθένειες που κυκλοφορούν δυστυχώς είναι πολλές και επικίνδυνες. Προστατευτείτε γιατί δεν θέλετε η διασκέδαση να μετατραπεί σε τραγωδία!

Κανόνας Πέμπτος : Μην λειτουργείτε με το σκεπτικό ότι μια κακή σχέση είναι καλύτερη από ... καμία σχέση! Οι κακές σχέσεις σας φθείρουν και σας δημιουργούν πληγές που δυστυχώς δεν σας αφήνουν να απολαύσετε μια σωστή σχέση , όταν αυτή τελικά έρθει στη ζωή σας. Είναι καλύτερο να είστε επιλεκτικοί και μόνοι παρά ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι σε μια σχέση που σας ρίχνει το ηθικό και σας καταστρέφει μέρα με την μέρα την αυτοπεποίθηση.

Κανόνας έκτος : Μην βάζετε κανένα / καμία πάνω από την αξιοπρέπεια σας! Εντάξει μπορεί να θέλετε να έχετε μια σχέση , μπορεί να βαρεθήκατε να είστε μόνοι αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάτε ή να υποβιβάζετε τον εαυτό σας στην προσπάθεια σας για μια σχέση. Εάν δείτε ότι το άλλο άτομο δεν σας σέβεται όσο θα θέλατε και όσο σας αξίζει , τότε απλά...προσχωρήστε στο επόμενο!

Κανόνας έβδομος : Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους! Κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει εκτός εάν δεν το θέλει ο ίδιος να αλλάξει , γι αυτό εάν το άτομο που γνωρίσατε δεν σας καλύπτει έχετε δύο επιλογές : ή να το αποδεχτείτε έτσι όπως είναι ή να ψάξετε για κάτι άλλο!

Κανόνας όγδοος : Στην προσπάθεια σας να το παίξετε δύσκολη / δύσκολος , προσέξτε μην τελικά γίνετε δύσκολη / δύσκολος στην πραγματικότητα. Είναι καλό να μην δείχνετε απεγνωσμένοι για μια σχέση αλλά πολλές φορές τα παιχνίδια που παίζονται στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας αποθαρρύνουν και απομακρύνουν τους άλλους. Γι αυτό , να είστε δύσκολοι...αλλά με μέτρο!

Κανόνας ένατος : Το σεξ δεν είναι απαραίτητο στο πρώτο ραντεβού! Μπορεί η κοινωνία μας να απελευθερώνεται με την πάροδο του χρόνου , αλλά δυστυχώς το σεξ στο πρώτο ραντεβού ακόμα αποτελεί αρνητικό παράγοντα σε μια γνωριμία , ειδικά για τις γυναίκες. Κρατήστε το μυστήριο και ενδυναμώστε την επιθυμία αφήνοντας και κάποιο χρονικό περιθώριο από την γνωριμία μέχρι την σεξουαλική επαφή.

Κανόνας δέκατος : Μην εξαρτάστε και μην προσκολλείστε στους άλλους! Οι άνθρωποι που πολύ εύκολα προσκολλούνται στα άτομα που μόλις γνωρίζουν τρομάζουν και αποθαρρύνουν τους άλλους για σχέση. Διατηρήστε την ανεξαρτησία σας , μην αποκόπτεστε από τους φίλους και τα ενδιαφέροντα σας και να είστε σίγουρη ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Κανόνας ενδέκατος : Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την λέξη «Σ ΄αγαπώ» εάν δεν την αισθάνεστε! Η αγάπη είναι μια λέξη που εμπερικλείει έννοιες όπως η συντροφικότητα , η τρυφερότητα , η οικειότητα κ.λ Είναι πρακτικά αδύνατο να αγαπήσετε κάποιο άτομο από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού. Να το ερωτευτείτε; Ναι! Να το αγαπήσετε; Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Γι αυτό μην δίνετε στον έρωτα διαστάσεις αγάπης γιατί απογοητεύετε τους άλλους και φαίνεστε επιπόλαιοι στα μάτια τους.


Κανόνας δωδέκατος και τελευταίος : Να έχετε αυτοπεποίθηση! Το φλερτ και οι καινούργιες γνωριμίες χρειάζονται να έχετε τον αέρα του νικητή. Πιστέψτε στον εαυτό σας , περιποιηθείτε την εμφάνιση σας , φορέσετε το πιο γλυκό χαμόγελο σας...και κατακτήστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου