Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δείξτε αδύνατη με το σωστό ντύσιμο!

Αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά, μπορείτε να τα καμουφλάρετε με το σωστό ντύσιμο... ώσπου να τα χάσετε. Μικρές λεπτομέρειες στο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος ρούχων και αξεσουάρ μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή και να κολακέψουν τη σιλουέτα σας.

Δοκιμάστε τη μονοχρωμία.
Αν σπάτε τη σιλουέτα σας με διαφορετικά χρώματα, τονίζετε εκείνο που προσπαθείτε να κρύψετε. Δοκιμάστε να ντυθείτε σε ουδέτερους τόνους, που θα εμπλουτίσετε με εντυπωσιακά κοσμήματα και παπούτσια, για να δημιουργήσετε ένα μονοκόμματο στιλ από την κορυφή ως τα νύχια.

Το μαύρο σίγουρα είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να δείξετε πιο λεπτή.
Συνδυάστε διαφορετικά υφάσματα όπως βελούδο με σατέν για να σπάσετε την πολλή μαυρίλα.

Αν το τζιν σας προκαλεί δύσπνοια, αγοράστε ένα μεγαλύτερο μέγεθος.
Δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό θέαμα από ένα γυναικείο σώμα στριμωγμένο μέσα σε ένα τζιν έτοιμο να σκάσει στις ραφές.

Τα κολάν με λίκρα και ενσωματωμένο λαστέξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαζέψετε τα παχάκια και να εφαρμόζουν καλύτερα τα φορέματα, οι φούστες και τα παντελόνια.

Οι μεγάλες τσάντες σάς κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες. Αν συνηθίζετε να κρατάτε μικρή τσάντα, δοκιμάστε να κυκλοφορήσετε με μια μεγάλη και ευρύχωρη, που είναι και πιο πρακτική.

Για να δώσετε ύψος στη σιλουέτα σας, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα μαλλιά. Ενας κότσος ή οι εντυπωσιακές μπούκλες θα τραβήξουν την προσοχή στο πρόσωπό σας, ενώ αν προτιμάτε μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο μπαντό, μπαρέτες και χρωματιστά κοκαλάκια για να δώσετε ύψος.

Αποφύγετε τα φουσκωτά μπουφάν και τα χαχόλικα παλτά. Προτιμήστε να ντυθείτε σε στρώσεις, με μια εφαρμοστή ζακέτα πάνω από ένα λεπτό πουκάμισο, ένα μεσάτο σακάκι και ένα ωραίο φουλάρι στον λαιμό.

Αν είστε πιο γεμάτη από τη μέση και πάνω, φορέστε φούστα με ζώνη, αν είστε πιο γεμάτη από τη μέση και κάτω, η καλύτερη λύση είναι μια μπλούζα με φαρδείς ώμους, ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα ανάλαφρο κασκόλ.

Προτιμήστε ένα μακρύτερο παλτό ή πουλόβερ κάτω από τη μέση. Οι κάθετες ρίγες επίσης θα σας κάνουν να δείχνετε πιο λεπτή.

Αν μπορείτε φορέστε ψηλά τακούνια, που δίνουν ύψος στη σιλουέτα.

Τονίστε το ατού σας. Μπορεί να είναι τα μάτια σας, οι γάμπες, τα χέρια. Υπογραμμίστε αυτά τα σημεία με το μακιγιάζ, τις κομψές κάλτσες ή ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι, για να τραβήξετε την προσοχή.



1 σχόλιο:

  1. Unë rekomandoj Dr Ediomo për këdo që ka nevojë për ndihmë në marrëdhënien e tyre. Marrëdhënia ime ishte një rrëmujë, por falë Dr Ediomo për magjinë e tij të dashurisë, tani i dashuri im më do aq shumë dhe nuk ka më palë të treta në marrëdhënien tonë. Nëse keni nevojë për ndihmë me marrëdhënien tuaj, kontaktoni Dr Ediomo përmes WhatsApp+2349035797456. ai është i mirë në casting
    * Magjitë e dashurisë
    * Magjitë e humbura të dashurisë
    * Heqja e syrit të keq
    *Magji për të ndaluar divorcin
    * Magjitë e pajtimit
    * Magjitë me fat
    * Magjitë e fitimit të lotarisë
    Dr Ediomo Whatsapp: +2349035797456
    Email: drediomo77@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή