Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Αυτοπυρπολήθηκε για την καρδιά μιας 8χρονης μαθήτριάς του!

«Σ’ αγαπώ και θα σ’ αγαπώ για πάντα». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε ένας 29χρονος αυτόχειρας καθηγητής στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της μόλις.. 8 ετών αγαπημένης του.

Η αυτοκτονία του 29χρονου Neil Wilke, δασκάλου σε σχολείο της Βρετανίας συγκλόνισε την κοινή γνώμη όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. O Wilke είχε βρεθεί στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας για ανάρμοστες σχέσεις με την 8χρονη μαθήτρια του.






Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος είχε φροντίσει να αποκτήσει επαφές και με τους γονείς της ώστε να τη βλέπει και εκτός σχολείου. Κάποια στιγμή όμως έγινε αντιληπτό ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο και η απόλυση του 29χρονου δασκάλου κρίθηκε απαραίτητη. Μάλιστα, η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου ο δάσκαλος να μην τους ξαναπλησιάσει.

O αυτόχειρας δάσκαλος όμως δε μπορούσε να αντέξει κάτι τέτοιο. Άρχισε να παίρνει υπνωτικά χάπια προσπαθώντας να θέσει τέλος στη ζωή του. Τελικά, οι κατηγορίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο αφού ο νεαρός δάσκαλος στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του, λούστηκε με βενζίνη, αυτοπυρπολήθηκε και κάηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το βρετανικό site  Mirror, ο 29χρονος λίγο πριν προβεί στην απονενοημένη πράξη είχε φροντίσει να στείλει στο κοριτσάκι ένα τελευταίο γραπτό μήνυμα:

"Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!", ήταν οι τελευταίες του λέξεις.

Τι άδικο να χάνονται έτσι τόσο νέοι άνθρωποι για χάρη των αρρωστημένων τους φαντασιώσεων και να στιγματίζονται μικρά παιδιά με τέτοιες εικόνες για όλη τους τη ζωή. Ειλικρινά είναι πολύ λυπηρό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου