Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Οργή για την εφαρμογή της Apple "θεραπεία από την ομοφυλοφιλία"

Εφαρμογή σε iPad και iPhone της Apple, με το όνομα "θεραπεία από την ομοφυλοφιλία" (gay cure) που στοχεύει τους ομοφυλόφιλους, συγκεντρώνει την οργή ακτιβιστών  υπέρ των ομοφυλοφιλικών δικαιωμάτων. Μέχρι εχθές 80.000 άνθρωποι υπέγραψαν ένα αίτημα κατά της εφαρμογής . Από τη μεριά της η εταιρεία θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος για οποιεσδήποτε ενστάσεις.


Οργή για την εφαρμογή της Apple "θεραπεία από την ομοφυλοφιλία"


Μα τόσο ρατσισμός πια... Και εφόσον η Apple δεν θεωρεί ότι πρέπει να γίνει θέμα γιατί δημιούργησε τέτοια εφαρμογή; Δεν ήξεραν ότι θα γινόταν χαμός με ένα τέτοιο συμβάν; Φυσικά και το ήξεραν..Μα γιατί δεν μπορούν να δεχτούν την ιδιαιτερότητα μερικών ανθρώπων;! Εντάξει γουστάρουν άνδρες, ε και; Ανωμαλία δεν είναι, είναι τρόπος ζωής για εκείνους, και πολύ καλά έκαναν και αντέδρασαν! Τελίκα η Apple πολύ ρατσιστική οργάνωση ρε αδεφρέ! 





Πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται η χριστιανική ομάδα,  Exodus International, η οποία προωθεί το «πρώην-ομοφυλοφιλικό» κίνημα ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αλλάξουν την σεξουαλική τους προτίμηση. Η εφαρμογή δίνει στους χρήστες «ελευθερία από την ομοφυλοφιλία μέσα από τη δύναμη του Ιησού», σύμφωνα με την ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου